ТВ Предавания

"Декарт" ООД има сериозен опит в организирането на SMS игри и интерактивни игрални ТВ предавания - управлението на технологичния процес и ко-продуцирането им. Няколко успешни телевизионни проекта са организирани с помощта на нашата платформа MELIORA™ и сътрудничеството ни с международни партньори.

В тази посока можем да предложим на клиентите си:
  • Опит в областта на организирането и провеждането на лоратийни, числови, SMS и телевизионни развлекателни игри;
  • Разработване и инсталиране на софтуерни продукти;
  • Осигуряване и доставка на оборудване за телевизионни игри;
  • Опит в интеграцията на разплащателни системи на мобилни оператори;
  • Сериозен международен опит в работата с големи медийни и телекомуникационни компании в Европа и Азия;
За осъществяването на проекти в сферата на SMS игрите и интерактивни телевизионни предавания използваме разработената от нас платформа "MELIORA Mobile" - високотехнологично решение за мобилен гейминг и дигитални услуги.


ТВ предавания осъществени с MELIORA Mobile: 

Dancing with the stars (VTV 2012)


Dancing with the Stars или "танцувай със звездите" е международен телевизионен формат, базиран на английското предаване "Strictly Come Dancing", дистрибутирано по света от BBC Worldwide – част от групата на BBC. Към момента форматът е бил излъчван в повече от 35 страни.


Just the two of us (VTV 2011)
JUST THE TWO OF US е един от най-успешните формати на BBC One. Осем известни личности пеят в дует с 8 професионални певци. Представянето им се оценява от жури от експерти, а с напредването на шоуто зрителите гласуват с SMS за своя любим дует. "MELIORA mobile" бе избрана като предпочитана платформа за това грандиозно шоу и представянето на системата беше повече от блестящо през цялото време. Милиони гледаха и гласуваха, а шоуто се превърна в най-успешната SMS телевизионна игра в историята на Vietnam TV.


Singing TV Star (HTV 2011)
"Ngoi Sao" е едно от най-популярните  музикални предавания за млади таланти във Виетнам. Шоуто се излъчва от почти две десетилетия и привлича много различни зрители. "MELIORA mobile" е платформата, която осигури поддръжка на SMS гласуванията в "SINGING TV STAR", едно от първите предавания в портфолиото на нашите партньори от "CAT TIEN SA". MELIORA бе лесно адаптирана  към изискванията на виетнамския пазар, местните правила и регулации, както и към работа с локалните мобилни оператори.
 
"MELIORA mobile" оправда гласуваното доверие и се доказа като водеща на пазара SMS платформа. Благодарение на непрекъснатата си работа и възможности за поемане на голямо натоварване, демонстрирани на местния пазар, MELIORA се наложи като предпочитан продукт в тази област.


Golden Album (HTV 2011)

 
"GOLDEN ALBUM" е сред обичаните музикални предавания във Виетнам. Форматът представя класация на топ 10 най-популярни музикални албума в страната, а хитовете се изпълняват от известни виетнамски поп и рок звезди. Шоуто предложи условия, в които "MELIORA mobile" да презентира своите възможности и капацитет да обслужи зрителските гласувания. Платформата за пореден път показа, че е в състояние да наложи стандарт в индустрията и може с гордост да се нарече най-модерна платформа за мобилни комуникации в световен мащаб.