Мобилни и SMS приложения

MELIORA mobile - мобилна платформа

MELIORA™ mobile е изключително усъвършенствана платформа за мобилни игри и цифрови услуги. В основата на системата има редица специални цифрови системи за игри за използване в ефир по време на телевизионни предавания на живо и мобилни маркетингови кампании. Интегрираната система за управление на игри осигурява сложни сценарии за игра и моментална наличност от 60 до 80 бонус игри и редица механизми за възнаграждение.
Платформата има интелигентен интерфейс за ясно визуално управление, бърз реакция към изискванията на играта и играча, пълен демографски и поведенчески анализ, позволяващ бързо и информирано вземане на решения.
 
"Meliora мobile" е:
 • Съвременна SMS платформа, базирана на над 20 години изследвания и разработки в развлекателния бизнес.
 • Водеща платформа в световен мащаб за приемане в реално време и обработка на услуги за съобщения.
 • С възможност да се справи с поемането на голям информационен трафик, неговата обработка и отчитане за масови събития и проекти.
 • Съвместим с разнообразни SMS базирани игри и продукти, VAS и услуги за съдържание.
 • Идеален инструмент за SMS маркетингови кампании.
 • Лесно адаптивна към различни пазари с база данни от над 30 000 интерактивни въпроси.
 • Позволява профилиране на играча на база участието му с SMS и включва всички важни данни за него.
 • Позволява SMS гласуване, викторини, хазарт, лотария и създаване на игри за спортни залагания.


Мобилната платформа MELIORA™ управлява информацията за всеки играч чрез сегментиране и организиране на играчите в целеви групи и демографски сегменти. Дълъг списък от параметри се следи и оценява, за да даде подробна информация за всеки играч.

Играчите се сегментират в следните групи:
 • Възраст и Пол
 • Време от деня, когато предпочитат да играят
 • Любими въпроси
 • Демографски профил
 • Други сегменти определени от оператора

MELIORA™ mobile позволява на всеки оператор да разшири бизнеса с SMS залагания. Платформите могат лесно да бъдат интегрирани към всеки съществуващ онлайн или наземен лотариен бизнес и залагания, както и да бъдат свързани с доставчик на мобилни услуги.

Услугата за залагане на SMS с MELIORA ™ mobile ще работи както следва:
•    Играчите трябва да изпращат SMS текстови съобщения до предварително определен телефонен номер.
•    MELIORA ™ Mobile обработва тези съобщения.
•    MELIORA ™ mobile препраща текстовите съобщения към база данни, която ги съхранява.
•    MELIORA ™ mobile е в състояние да уведоми играча с SMS отговор, ако залогът печели.
•    Операторът има пълен достъп до конфигурациите на платформата и е в състояние да получи всички необходими отчети за залозите.
•    В допълнение MELIORA ™ Mobile позволява на операторите да събират телефонни номера на играчите за по-нататъшни мобилни маркетингови цели.

MELIORA™Mobile ТВ игри

Dancing with the stars (VTV 2012)
 
Dancing with the Stars или "танцувай със звездите" е международен телевизионен формат, базиран на английското предаване "Strictly Come Dancing", дистрибутирано по света от BBC Worldwide – част от групата на BBC. Към момента форматът е бил излъчван в повече от 35 страни.


Just the two of us (VTV 2011)


JUST THE TWO OF US е един от най-успешните формати на BBC One. Осем известни личности пеят в дует с 8 професионални певци. Представянето им се оценява от жури от експерти, а с напредването на шоуто зрителите гласуват с SMS за своя любим дует. "MELIORA mobile" бе избрана като предпочитана платформа за това грандиозно шоу и представянето на системата беше повече от блестящо през цялото време. Милиони гледаха и гласуваха, а шоуто се превърна в най-успешната SMS телевизионна игра в историята на Vietnam TV.


Singing TV Star (HTV 2011)
 
"Ngoi Sao" е едно от най-популярните  музикални предавания за млади таланти във Виетнам. Шоуто се излъчва от почти две десетилетия и привлича много различни зрители. "MELIORA mobile" е платформата, която осигури поддръжка на SMS гласуванията в "SINGING TV STAR", едно от първите предавания в портфолиото на нашите партньори от "CAT TIEN SA". MELIORA бе лесно адаптирана  към изискванията на виетнамския пазар, местните правила и регулации, както и към работа с локалните мобилни оператори.

"MELIORA mobile" оправда гласуваното доверие и се доказа като водеща на пазара SMS платформа. Благодарение на непрекъснатата си работа и възможности за поемане на голямо натоварване, демонстрирани на местния пазар, MELIORA се наложи като предпочитан продукт в тази област.Golden Album (HTV 2011)
 

"GOLDEN ALBUM" е сред обичаните музикални предавания във Виетнам. Форматът представя класация на топ 10 най-популярни музикални албума в страната, а хитовете се изпълняват от известни виетнамски поп и рок звезди. Шоуто предложи условия, в които "MELIORA mobile" да презентира своите възможности и капацитет да обслужи зрителските гласувания. Платформата за пореден път показа, че е в състояние да наложи стандарт в индустрията и може с гордост да се нарече най-модерна платформа за мобилни комуникации в световен мащаб.