За Нас

Нашата компания

„Декарт“ ООД е основана през 1989г. и от тогава е сред водещите компании в гейминг индустрията. Фирмата предлага широка гама от продукти (business to business - B2B) и услуги, които обслужват успешни онлайн и офлайн игрални операции. 
Нашето портфолио е резултат от 30-годишния ни опит в развлекателния бизнес, а всички наши системни решения и услуги са базирани на най-модерните технологични достижения в сферата. Предложенията ни обхващат всички пазарни сегменти на игралната индустрия – дизайн, разработка и интегриране на лоратийни системи, моментни игри – скреч карти, казино мониторинг и управление на слот системи, електонно гейминг оборудване, интерактивен гейминг, SMS и ТВ игри, както и търговски услуги.
„Декарт“ ООД е частно дружество, което оперира съгласно законите на Република България и разпоредбите на Европейския съюз. Седалището на компанията е в София.
„Декарт“ ООД е основният разработчик и поддържа някои от най-големите игрални платформи и системи в България. С доказан опит и успешни бизнес операции на 5 континента, нашите продукти са познати с впечатляваща надеждност, възможности за надграждане, отлично представяне и високо ниво на сигурност.
Нашата компания работи съгласно най-високите международни стандарти и е сертифицирана по ISO 27001:2013 и ISO 9001:2015.


Портфолиото на „Декарт“ включва:
 
Свалете нашият корпоративен профил от тук

Сертификати