MELIORA™ - платформа за залози

MELIORA™ е основната платформа, разработена от "Декарт" ООД. Тя е създадена да обслужва лоратии и залагания в онлайн и офлайн среда и да подпомага растежа на бизнес операциите в тази сфера.
Платформата MELIORA™ е високотехнологично, гъвкаво, модерно решение с изключително широк спектър от опции за залагане, разработено с най-съвременните технологии. Използвайки платформата, операторите са в състояние да разширят своите канали и да изградят връзки със своята ценна база от играчи. Системата за лотарии и цифрови игри на "Декат" ООД отговаря на всички браншови стандарти за цена, качество, завършеност, производителност и сигурност.
MELIORA™ предоставя екосистема, в която могат да бъдат интегрирани различни игрови модули и приложения, за да се повлияе положително на конкурентоспособността и устойчивостта на бизнеса. Представяйки най-новите, одобрени от индустрията, методи и високи стандарти за цена, график, качество, цялост, производителност и сигурност, платформата може да бъде пригодена да оптимизира всяка лотария, игри с теглене на числа или операции за залагания. MELIORA™ разполага с всички важни инструменти и функции, необходими за покриване на пълния спектър от наземни, онлайн или мобилни хазартни игри.

Характеристики:
  • Поддържа залози с фиксиран коефициент и "pari-mutuel" лотарийни игри
  • Няколко пазарни канала - наземна мрежа от пунктове, мрежа от търговски обекти, онлайн залози, мобилни приложения, залози чрез телефон и SMS
  • По-лесна интеграция на нови игри, управление на коефициенти и залози
  • Реализиране на намалени оперативни разходи благодарение на улеснено използване
  • Поддържа най-разпространените лотарийни игри (6/49, 5/35, Keno, Rapido)
  • Поддържа моментни игри - скреч-карти
  • Лесен за използване интерфейс, създаден от експерти в областта, с цел улеснение на процеса по залагане.