Новини

"Декарт" ООД ще участва на изложението "BEGE 2019"

_DATE_FORMAT
"Декарт" ООД ще участва на изложението "BEGE 2019"
"Декарт" потвърди своето участие на гейминг изложението "Balkan Entertainment & Gaming Expo (BEGE) 2019". BEGE ще се проведе на 20-21 Ноември 2019г. в София, България.
"BEGE" е срещата на индустрията за игри и развлечения в източноевропейския регион. Изложението събира международни посетители, включително производители и доставчици, оператори на наземни и онлайн гейминг платформи, партньори, доставчици на платежни услуги, медии и асоциации. Тази година "Декарт" ООД планира да разшири присъствието на компанията в изложението с по-голямо пространство и по време на изложението през 2019 г. ще заеме щанд 2.1 от 49 м2.
"Декарт" е водеща компания за игри, която предлага "B2B" (business-to-business) продукти и услуги на партньори и клиенти в повече от 25 държави на 5 континента. Компанията предлага портфолио от най-модерни технологични решения и услуги на всички игрални пазари, включително проектиране, разработване и интегриране на най-съвременните лотарийни платформи, моментни игри, казино мениджмънт и акаунтинг системи, електронно гейминг оборудване, интерактивни игри, SMS и телевизионни игри и търговски услуги.