Новини

"Декарт" ООД с участие на "ICE 2019"

_DATE_FORMAT
"Декарт" ООД с участие на "ICE 2019"
"Декарт" ООД ще отбележи своята 30-та годишнина с участие в международното гейминг изложение "ICE 2019". Компанията ще представи най-новите си интегрирани услуги, платформи и решения в Лондон.

Като водещ доставчик на софтуер, "Декарт" ООД отново ще демонстрира своята експертиза пред международната игрална общност. Компанията е горд редовен изложител в ICE, без да е пропускала изложение в Лондон от 2010 г.

На щанд S8-110 екипът на "Декарт" очаква с нетърпение да се срещне с водещи партньори и клиенти от цял ​​свят. Чрез международни партньорства и сътрудничество, "Декарт" се стреми към мащабни възможности за игри и скок към нови висоти през 2019 г.

Натрупвайки три десетилетия професионален опит, "Декарт" участва във впечатляващ пазарен дял в лотарийни платформи с превъзходна удовлетвореност на клиентите в България. С инсталации на мащабни проекти  на 5 континента, компанията е запозната със специфичните характеристики на различните регионални пазари, а също така има достъп до ресурси и умения, които са ключови силни страни за успеха в развлекателния бизнес.

По време на ICE 2019, щандът на "Декарт" ще представи емблематичните продукти на марката - IMPERIUM - Система за управление на казино с приложения за слот счетоводство, джакпоти, профилиране на играчи, билети и безкасови операции. В допълнение, на щанд S8-110 се предлага и MELIORA - платформа за залагания с RNG, игри базирани на числови тегления и моментни лотарийни игри. Самостоятелна автоматична лотарийна машина "5 от 11" също ще бъде представена в Лондон. Друг акцент за щанда на "Декарт"ще бъде стадионната хибридна игрална система "3 в 1", която предлага едновременна игра за игри Baccarat, Sic Bo и Roulette на електронни терминали. Както обикновено, електронната покер маса на "Декарт" ще бъде изложена на щанда.

ICE 2019 London ще се проведе на лондонския ExCel. център от 5-ти до 7-ми Февруари.