Новини

"Декарт" ООД с участие на "BEGE 2018"

_DATE_FORMAT
"Декарт" ООД с участие на "BEGE 2018"
"Декарт" ООД се заръща на "Balkan Entertainment & Gaming Expo (BEGE)", след 2 години прекъсване. "BEGE" ще се проведе на 20-ти и 21-ви Ноември 2018г. в София, България. 

"Декарт" ООД ще участван на изложението съвместно с италианския си партньор "VNE" на щанд 2.13.
За всички посетители фирмата е подготвила презентация на гама от водещи продукти, а именно лотария и платформа за залагания "MELIORA" с набор от игри за теглене на числа, моментни игри и виртуални спортове, IMPERIUM - система за управление на слот машини с модул за счетоводство, билети, безкасови, приложения за профилиране и анализ на играчи, джакпот и електронна покер маса - CGI POKER.

Заедно с билетите и безкасовите машини за обратно изкупуване, производителят VNE ще демонстрира собствени машини. След дългосрочно партньорство, което двете компании имат заедно, "Декарт" разпространява машините VNE в България и други външни пазари.

С участието си в силно ориентираното към бизнеса изложение "BEGE 2018", "Декарт" планира да разшири позициите си в България, да развие търговските си контакти с "VNE", както и да изложи последните си иновативни продукти.