Новини

"Декарт" на изложението "ICE AFRICA 2018"

_DATE_FORMAT
"Декарт" на изложението "ICE AFRICA 2018"
Компанията ще представи най-новите си продукти и системи за първи път на международното събитие, фокусирано върху гейминг индустрията в Африка. То ще се проведе в Република Южна Африка, в конгресен център Sandton, Gauteng, RSA от 24 до 25 октомври 2018 г. "Декарт" ООД
На събитието "ICE Africa" "Декарт" ООД ще изложи на щанд номер 603. Екипът ще покаже MELIORA - многоканална многостранна лотарийна платформа, с разнообразни, базирани на теглене, моментни и виртуални игри. Платформата е предназначена да подобри обработката на залозите на играча и да засили привличането на нови клиенти за наземни и онлайн лотарии. Продукти на "Декарт" ООД са успешно инсталирани на африканския континент, но тази платформата с всички нейни функции ще бъде показана за първи път. Ще бъдат демонстрирани и платформата за онлайн игри, SMS и TV игри.
Друг акцент на щанда на "Декарт" ще бъде "IMPERIUM" - система за управление на казино, с джакпот, счетоводство на слотове, проследяване и профилиране на играчите, безкасови операции и опции за билети. След няколко успешни инсталации в Африка, системата се оказа отлично решение за казината на континента. Посетителите на "ICE Africa" ще могат да изпробват няколко нови функции на системата, които ще бъдат разкрити  специално за събитието.
Василен Радичев - мениджър маркетинг и продажби в DECART заяви: „ICE Africa е най-голямото гейминг събитие на африканския континент. "Декарт" ООДе признат доставчик на технологии за африканската игрална индустрия и ние сме щастливи да продължим дългогодишното си присъствие на континента. Очакваме с нетърпение да обсъдим игровите тенденции и развитието на по-широкия африкански игрови пейзаж, както и последните ни разработки. ”
За да насрочите среща с екипа на "Декарт" ООД по време на "ICE Africa", моля, свържете се с нас.
За DECART DECART Ltd. -  водеща компания в игралната индустрия, предоставяща "B2B" продукти и услуги на партньори и клиенти в повече от 25 страни на 5 континента. Компанията предлага интегрирано портфолио от водещи технологични решения и услуги на всички пазари за игри, включително проектиране, разработка и интеграция на най-съвременните лотарийни платформи, моментни игри , електронно игрално оборудване, интерактивни игри, SMS и телевизионни игри и търговски услуги.